Dánský cyklista se ve svých 34 letech dostal do životní formy a v loňské sezoně předváděl skvělé výkony. Na žádné Grand Tour ovšem neuspěl, a tak jeho nejlepším umístěním zůstává sedmé místo z Tour 2013.

Letos bude chtít své maximum vylepšit na největším italském závodě a připravovat se na něj bude především na Apeninském poloostrově. Hned 1. srpna pojede klasiku Strade Bianche, kde vloni skončil druhý. Následně zamíří na Kolem Polska a pak už se vrátí zpět do Itálie na klasiky Gran Piemonte a Kolem Lombardie. Naladit formu na Giro se pak pokusí na etapáku Tirreno-Adriatico.

Při svém jediném startu v roce 2020 Fuglsang navázal na své výkony z předchozí sezony, když na Kolem Andalusie vyhrál dvě etapy, bodovačku i celkové pořadí. Předchozí formě se však po takhle dlouhé pauze nemůže dávat příliš velká váha.

Druhým týmovým lídrem je Miguel Angel Lopez, který se letos vydá do Francie. Poprvé se objeví na La Route d’Occitanie a hned poté se představí na druhém ročníku jednorázovky Mont Ventoux Dénivelé Challenge. Jako generálku před Tour de France pak pojede Critérium du Dauphiné.

Kolumbijec má ve 26 letech poměrně bohaté zkušenosti z třítýdenních závodů. V roce 2018 dokonce vystoupal na podium jak na Giru, tak na Vueltě. Na všech 5 Grand Tour, které dokončil, se navíc umístil v první desítce.

Tour de France je pro něj ovšem zcela novou výzvou a jeho debut můžou zkomplikovat i problémy ohledně dopravy, protože kolumbijská vláda zakázala lety do Evropy až do konce srpna a UCI stále jedná o výjimce pro cyklisty.