“Cyklistické závody se bez spolehlivého vozového parku neobejdou. Díky podpoře Mercedesu jsme schopni poskytnout závodníkům i divákům servis na mezinárodní úrovni,” říká šéfka organizačního výboru mistrovství Michaela Kreuzigerová.

“Silnice je společným jmenovatelem jízdních kol a vozidel Mercedes-Benz. Těšíme se, že přineseme i trochu jinou podívanou při závodě,” říká Klára Kulíšková ze společnosti Mercedes-Benz PRAHA s.r.o. Například jedno z exkluzivních míst v doprovodném vozidle budou moci vyhrát fanoušci v soutěži, která proběhne krátce před závody.

Vozový park mistrovství se skládá z dvanácti vozů Mercedes-Benz. Automobily vyjedou na trať před závodníky a zároveň je organizátoři využijí při přípravě zázemí pro diváky i jezdce. Návštěvníci si budou moci prohlédnout vozy této značky na trati i mimo ní u cílové rovinky.

Mistrovství proběhne od 21. do 24. června tohoto roku v Plzni (hlavní závod) a Karlových Varech (časovka). Očekává se účast největších hvězd české i slovenské cyklistiky včetně Petera Sagana, Zdeňka Štybara, Romana Kreuzigera a dalších.

Mercedes-Benz PRAHA s.r.o. je největší prodejce a opravce vozidel Mercedes-Benz a Mercedes-AMG se sídlem v Praze 4 - Chodově a v Praze 5 - Stodůlkách.

Mercedes-Benz PRAHA silnice 2018:

Foto: Alexandr Kliment