Ekoï nově nabízí kolekci Stripe, která splňuje přísné nároky na závodní a vysoce intenzivní cyklistiku. Dres Ekoï Stripe je vyroben ze čtyř různých materiálů. Přední panel je z větruvzdorného materiálu Ekoï VITDRY, který absorbuje a odvádí pot a vlhkost.

Rukávy jsou z pružného materiálu Ekoï Elastic s efektem druhé kůže a s bezešvým ukončením. Na zádech je použitý materiál MITI EXTRAFIL, který velmi vzdušný a odvětraný. Boční panely jsou z elastického a perforovaného materiálu MITI FULL MOON. 

Zip dresu je od společnosti YKK, dres má pěticentimetrový pás, který ho udržuje na místě. Na zádech jsou tři klasické kapsy a navíc jedna uzaviratelná kapsa na zip. Velikosti jsou dostupné od S až po 3XL. 

Kraťasy Stripe jsou 250g lycry a vložka má dvojí tloušťku a gelové části na citlivých místech pro zvýšení komfortu. Vlhkost je dováděna díky mikroperforovanému materiálu a uhlíkovému vláknu. Kraťasy jsou zakončeny 7,5 centimetru širokým pásem se silikonem na vnitřní straně kvůli ideálnímu usazení na nohou. Dostupné od velikosti S po 2XL. 

Více na Ekoï.cz.