Jim Ochowicz patří k nejzkušenějším manažerům cyklistického světa, ve své kariéře už vedl sestavy Motorola a BMC a nyní šéfuje polskému CCC. A opět musí hledat nového sponzora, protože CCC přišlo kvůli koronaviru o příliš mnoho peněz. CCC už nebude hlavním sponzorem, takže teď aktivně hledáme nového sponzora. Současná situace je bezprecedentní, ale věříme, že jsou společnosti, které chtějí investovat do cyklistiky. Zejména po globálním nárůstu popularity cyklistiky v posledních měsících. Naše společnost Continuum Sports vyrostla z amerického kontinentálního celku do jednoho z největších týmů WorldTour a rozhodně chceme pokračovat s novým spozorem."  

Pro Ochowicze bude důležité předvést svůj tým v dobrém světle a pomoci by mohly i velké výsledky a úspěchy. CCC letos a loni patřilo k nejslabším sestavám v první divizi a kvalita kádru nepatří k nejlepším, ale Greg Van Avermaet, Ilnur Zakarin a Matteo Trentin jsou velká jména a záležet bude zejména na nich. Pokud letos neuspějí a po sezóně odejdou do jiných týmů, bude na tom Ochowiczův projekt špatně. 

Naší prioritou je vrátit se na startovní čáru a dosáhnout na cíle, které jsme si určili v prosinci. Závodní kalendář je mnohem nabitější, ale máme ještě větší motivaci získat důležitá vítězství. Vítězství v monumentální klasice, vítězství v jednorázovce WorldTour, vítězství v etapovém závodě WorldTour a etapové vítězství na všech Grand Tours. Každý den je novou příležitostí a je jasné, že dobré výkony v prvních závodech budou zásadní pro dlouhodobou budoucnost týmu." 

Tým CCC byl nucen snížit platy svým závodníkům a propustit většinu podpůrného personálu. Podle Piotra Wadeckého, sportovního ředitele CCC, není pravda, že by tým plošně strhnul 80 procent mezd. S každým závodníkem bylo nutné se dohodnout individuálně a jezdcům s větším platem byla stržena větší část, než jezdcům se základním, nebo nízkým platem. Vedení týmu se nakonec dohodlo se všemi. 

Tým CCC začne sezónu na Kolem Burgosu, pokud se závod bude konat. „Máme teď méně než dva měsíce do startu sezóny, takže máme spoustu práce s kalendářem a výběrem závodníků na náročný blok závodů od konce července do listopadu. Naše základna v Belgii se otevře v polovině června a většina cestovních omezení skončí příští měsíc a naši závodníci zahájí vysokohorská soustředění na různých místech Evropy. Pojedeme všechny závody WorldTour a také pár jednorázových a etapových závodů, takže budeme mít dva až tři programy po celé čtyři měsíce. Náš kalendář a cíle lídrů oznámíme v příštích týdnech, až dokončíme plánování."