Loňská spolupráce mezi L'Etape a ROUVY pokračuje a fanoušci se mohou zapojit hned zkraje do dvou akcí. Jednou z nich je virtuální závod 30. května, který pojedou v pohodlí svých domovů. Zájemci všech věkových kategorií a ze všech koutů země si mohou vyzkoušet část trasy závodu L’Etape Czech Republic by Tour de France, registrovat se lze on-line ZDE

Jedná se o část trasy, která vede okolo úžasné lokality slavného hradu Křivoklát s převýšením 414 m. Účastníci nemusí čelit výkyvům počasí, ani řešit správné vrstvy oblečení. Motivací k účasti bude i cyklistický dres a kraťasy ROUVY, o které se bude losovat. Virtuální reckon proběhne v úterý 30. 5. v 18:00 a my za ROUVY uděláme vše proto, aby si fanoušci svou jízdu vychutnali na maximum,” uvedl Petr Samek, CEO ROUVY.

L’Etape Czech Republic by Tour de France je cyklistický festival pro celou rodinu. Je také příležitostí stát se na jeden den Saganem, Froomem nebo Contadorem. Registrace do L’Etape Czech Republic Virtual Recon Race jsou k dispozici ZDE.

Následně se fanoušci cyklistiky mohou těšit na další část, tentokrát reálný závod L'Etape Czech Republic by Tour de France. Ten se pojede na 10. června v Praze na Strahově. Zde bude mít ROUVY i vlastní stánek, kde bude možné si autentickou virtuální jízdu na cyklotrenažeru z části legendárního závodu vyzkoušet a potkat se osobně i s Cameronem Jeffersem.