Co nás čeká? V sobotu 18. 9. rovinatá časovka v Černé za Bory. Čeká nás 28 ostrých a spravedlivých kilometrů na časovkářkách speciálech (starší kategorie hoblíků a nejmladší mládež stále jen 1 okruh). Časovka se pojede od 10:00 hod. od nejstarších až po nejmladší a bude plynule pokračovat kategorií mládeže a žen s licencí ČSC.
V neděli 19. 9. to už bude jiná káva, neboť kousek od Pardubic se tyčí Železné hory a pořadatelé obnovují tradici krásného závodu Slatiňany, Monaco. Na 23 kilometrovém okruhu závodníky a závodnice čeká cca 300 m převýšení! Začínáme již v 9:00 hod. kategorií nejostřeji nabitou M a A (zaslechli jsme, že snad i Elite má volný kalednář a přijede...) a pokračujeme dále až po kategorii F. Jakmile dojede Extraliga Masters, začíná ve 13:00 hod. závod pro mládež a ženy.
Pojďte zakončit silniční sezónu mistrovskými závody do Pardubic! Pro tento rok zcela vyjímečně není nutná pro Masters licence! Mistrovství republiky Masters je tak zcela otevřeno pro všechny hobby závodníky a závodnice z celé ČR. Vzhledem k náročné organizační situaci v tomto roce se tento víkend pojede také jako otevřené Mistrovství Pardubického kraje.
Těšíme se tak na plný dům zejména týmů z regionu Pardubicka.