První prázdninový videoseminář za námi

Prezentace konkrétních wattmetrů, jejich specifika a ceny; novinky na poli wattmetrů a v plánování tréninků pomocí wattů; aktualní dění na trhu s wattmetry a odhad dalšího vývoje; prezentace wattového centra a poradenských služeb spojená s pozvánkou pro diváky Cykloseminářů; přehled novinek v oboru; využití wattmetru v přípravě na závodní sezónu u těch, kteří wattmetr mají, nebo plánují jeho pořízení a v neposlední řadě reakce na dotazy diváků. Na to vše odpovídal ve videosemináři Robert Kleiner.

04.07.2018 23:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana - SJEZD, ÚČINNÉ BRZDĚNÍ A SCHODY - 5. díl

Při jízdě na horském kole patří sjezdy k tomu nejzábavnějšímu – aniž bychom museli šlapat, můžeme jet vysokou rychlostí a užívat si adrenalin.

28.06.2018 18:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana – SJEZD - 5. díl

Při samotné jízdě na silničním kole patří sjezdy většinou k tomu nejzábavnějšímu a říká se, že jsou vždy za odměnu – můžeme jet vysokou rychlostí bez toho, abychom museli silově šlapat.

20.06.2018 0:00:00

Blíží se červencový videoseminář

Zveme vás ke sledování videosemináře s Robertem Kleinerem, který bude zaměřen na problematiku tréninku řízeného pomocí wattů. Představíme si aktuality a zajímavosti spojené s wattmetry a letošním Girem.

18.06.2018 9:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana – ROZJEZD DO KOPCE, SESKOČENÍ A NASKOČENÍ NA KOLO - 4. díl

Pokud se stane, že bikera v kopci cokoli zastaví, musí být schopný opětovně uvést kolo do pohybu. Při úplném zastavení je naprosto klíčové se do kopce znovu rozjet. Důležité je i správné naskočení na kolo především kvůli hospodaření se silami a zvýšení efektivity pohybu ve všech terénech.

11.06.2018 9:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana - VÝJEZD - 4. díl

Kopce jsou kořením cyklistiky. Kopec je jednou z nejspravedlivějších částí cyklistického výkonu. Výjezd vždy prověří aktuální fyzickou kondici jezdce. Kromě zařazení správného převodu a plynulého stylu šlapání, kdy jsou nohy stále v optimálním stejném tahu, hraje při úspěšném zdolání výjezdu roli i pozice těžiště jezdce. Jak správně na to si řekneme v dnešním díle naší Alltraining cycling Academy.

31.05.2018 14:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana - VÝJEZD - 3. díl

Horské kolo získalo své jméno tak, že jako první jízdní kolo umožnilo zdolat prudší sklony v horském terénu. Při úspěšném zdolání výjezdu hraje kromě zařazení správného převodu důležitou roli pozice jezdce a citlivé přesouvání těžiště nad kolem. Kopce jsou kořením cyklistiky a jejich zdolávání je výzvou pro mnoho cyklistů. V dnešním díle naší Alltraining cycling academy vám poradíme, jak na ně.

19.05.2018 13:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana – SILOVÉ A ŠVIHOVÉ ŠLAPÁNÍ - 3. díl

Dnes vám poradíme, jak na silničním kole správně a efektivně šlapat do pedálů. Šlapání je motorem jízdy na kole. Cyklistika je pohyb opakování, který nás žene kupředu. Správná frekvence šlapání je podmínkou ekonomické, pohodlné i rychlé jízdy. Jak jí správně zvolit, si řekneme v dnešním díle naší Alltraining cycling Academy.

09.05.2018 0:00:00

Podporují nás