Cykloškola Vojtěcha Berana – OPTIMÁLNÍ POLOHA JEZDCE NA SILNIČNÍM KOLE, TLAK V PNEUMATIKÁCH - 2. díl

Na kole by se měl cyklista cítit přirozeně. Uvolněnost celého těla je základem bezproblémového a pohodného průjezdu jakkoli obtížným i členitým terénem.

11.04.2018 10:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana – VÝBĚR KOLA A POSED - 1. díl

V prvním díle naší Alltraining cycling Academy vám poradíme, jaké horské kolo vybrat. Jak na něm pohodlně sedět, držet se správným úchopem řídítek v jakémkoliv terénu a za každé situace. Také se dozvíte jak nastavit efektivně posed, aby se vám na něm sedělo pohodlně a mohli jste šlapat s vysokým výkonem bez ztráty energie.

21.03.2018 10:00:00

Cykloškola Vojtěcha Berana – POSED, ÚCHOPY A VÝBĚR KOLA - 1. díl

V prvním díle naší Alltraining cycling Academy vám poradíme, jak na silničním kole pohodlně sedět, držet se ve všech částech řídítek správným úchopem, v jakémkoliv terénu a za každé situace. Dále se dozvíte, jak na kole nastavit efektivně posed, aby se vám na něm sedělo pohodlně a mohli jste šlapat s vysokým výkonem bez ztráty energie.

14.03.2018 11:00:00

Startujeme novou MTB cykloškolu Vojtěcha Berana - v hlavní roli mistr světa Michal Prokop

Tréninkové centrum Alltraining.cz pod vedením zkušeného trenéra Mgr. Vojtěcha Berana je vám opět blíž. Společně s Michalem Prokopem jsme pro vás připravili komplexní výukový seriál, kde v jednotlivých lekcích jednoduše naučíme každého cyklistu správně jezdit i trénovat na HORSKÉM kole.

06.03.2018 0:00:00

Startujeme novou silniční cykloškolu Vojtěcha Berana – Naučte se s námi správně ovládat své kolo

Tréninkové centrum Alltraining.cz pod vedením zkušeného trenéra Mgr. Vojtěcha Berana je vám opět blíž. Připravili jsme pro vás komplexní výukový seriál, kde v jednotlivých lekcích jednoduše naučíme každého cyklistu správně jezdit i trénovat na SILNIČNÍM  kole. V našem výukovém seriálu vás provedeme metodickou řadou od úplných základů, až po technicky obtížné prvky při jízdě ve skupině, které si můžete hravě osvojit na některém z našich tréninkových kempů tak, aby vaše jízda byla správná, bezpečná a hlavně i zábavná. Pro celé natáčení našeho seriálu Alltraining cycling Academy  jsme vybrali výjimečné prostředí slunné Mallorky, která nabízí ideální zázemí pro naše sportovní cyklistické kempy.

05.03.2018 17:00:00

Podporují nás