Poradna - Všechna témata

Startujeme novou MTB cykloškolu Vojtěcha Berana - v hlavní roli mistr světa Michal Prokop

Tréninkové centrum Alltraining.cz pod vedením zkušeného trenéra Mgr. Vojtěcha Berana je vám opět blíž. Společně s Michalem Prokopem jsme pro vás připravili komplexní výukový seriál, kde v jednotlivých lekcích jednoduše naučíme každého cyklistu správně jezdit i trénovat na HORSKÉM kole.

06.03.2018 0:00:00

Startujeme novou silniční cykloškolu Vojtěcha Berana – Naučte se s námi správně ovládat své kolo

Tréninkové centrum Alltraining.cz pod vedením zkušeného trenéra Mgr. Vojtěcha Berana je vám opět blíž. Připravili jsme pro vás komplexní výukový seriál, kde v jednotlivých lekcích jednoduše naučíme každého cyklistu správně jezdit i trénovat na SILNIČNÍM  kole. V našem výukovém seriálu vás provedeme metodickou řadou od úplných základů, až po technicky obtížné prvky při jízdě ve skupině, které si můžete hravě osvojit na některém z našich tréninkových kempů tak, aby vaše jízda byla správná, bezpečná a hlavně i zábavná. Pro celé natáčení našeho seriálu Alltraining cycling Academy  jsme vybrali výjimečné prostředí slunné Mallorky, která nabízí ideální zázemí pro naše sportovní cyklistické kempy.

05.03.2018 17:00:00

Pozvánka na březnový videoseminář

Zveme vás ke sledování videosemináře s Radkem Benešem, který proběhne ve středu 7. března od 20:30 hodin.

04.03.2018 11:00:00

Přehled materiálů používaných při výrobě bicyklů

Které materály se při výrobě bicyklů používají? Které specifické vlastnosti jsou s nimi spojeny? Co je historií a kde je budoucnost? Jak se do výběru materiálu promítne konkrétní cyklistická disciplína?

21.02.2018 17:00:00

Videosemináře baví už čtyři roky!

Cyklosemináře.cz společně s webem Roadcycling.cz dosud odvysílaly 44 pořadů a dnes vám nabízíme výběr několika NEJ z uplynulých čtyř let, po která se s vámi setkáváme.

07.02.2018 17:30:00

Automatická kompenzace teploty u wattmetrů

Letní cyklistické tréninky probíhají nezřídka při teplotách 30°C a vyšších. Zimní tréninky mohou probíhat při teplotách záporných. Jak se tento velký teplotní rozdíl promítne do přesnosti wattmetrů? Jedná se o citlivá zařízení, které na změny teplot reagují? Nebo jsou naopak vůči teplotním výkyvům imunní?

29.01.2018 21:00:00

Nový projekt Alltraining Cycling Academy pro širokou cyklistickou veřejnost

Alltraining.cz vstupuje do roku 2018 s novým projektem, který šéf Vojtěch Beran představil během dne otevřených dveří tréninkového a rehabilitačního centra v Praze. Od března do listopadu bude postupně uveřejňován seriál výukových instruktážních videí pro širokou cyklistickou veřejnost.

27.01.2018 12:00:00

Dokáže jízda na trenažeru nahradit trénink venku?

Dokáže trenažer simulovat věrně venkovní cyklistický trénink? V čem je možné najít rozdíly a které z nich jsou zásadní? Čím jsou případné rozdíly způsobeny a jak je eliminovat? Náhrada, nebo náhražka – jak chápat tato dvě slova a co znamenají v praxi? Jakou roli hrají ve volbě tréninkového nástroje subjektivní dojmy, pocity, dispozice? Jsou odpovědi na výše uvedené otázky obecně platné, nebo je třeba brát v úvahu další faktory?

18.01.2018 15:00:00

Podporují nás